• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889128078
    • Инфрачервен радиатор InfraHEAT - огледало

     Излъчващият инфрачервени лъчи панел е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия и едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 66595684

     Излъчващият инфрачервени лъчи панел е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия и едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място.

      

      Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Една от основните характеристики на отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отоплителна система, за разлика от конвенционалните отоплителни системи, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, дизайнът, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел предпочитан отоплителен уред.

     Гаранционен срок: 5 години
     БЕЗПЛАТНА ДОСТОВКА!!!

     Всички продукти са сертифицирани съгласно европейските изисквания СЕ и отговарят на най-стриктните норми в бранша TUV - Германия.

      

     • Ниво на защита IP54
     • Стандартно напрежение 220-240 V, 50 Hz.
     • Подходящи за монтаж на стени и тавани.
      ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!

      Модел
      Размери 
      Отоплителна мощност Отопляема площ Цена, лв с ДДС ЛЯТНА ЦЕНА
      InfraHEAT M400 S 60 x 60 х 1 cm
      400 W
      12-14 м2 625 531.25
      InfraHEAT M600 M 60 x 90 х 1 cm  600 W   12-14 m2 859 765.25

      Заложените в таблиците мощности за отоплителните панели са сметнати при стандартна височина (2.20 - 2.30 м) и топлинни загуби 40-60 Вт/м2, т.е. - за жилищни помещения с поне 6-8 см стиропор от външна страна, изолиран под и таван за предотвратяване загубите на топлина в тези посоки и осигурено отопление в съседните по етаж помещения, за да няма "изтичане" на топлина и през междинните стени.

      При частично изолирани помещения, например 5 см стиропор от външна страна, качествена дограма, гипсокартон + вата на някоя от междинните стени или тавана, загубите на топлина са от порядъка на 70-90-110 Вт/м2 и тогава отоплителният панел трябва да е с по-голяма мощност, ако ще се ползва за основно отопление.

      Лъчистите отоплителни тела са по-икономични от конвекторните радиатори и климатиците с около 30 %. Спрямо "маслените" радиатори и "духалките" икономията е от порядъка на 50 %.

      Предвид малката си мощност - до 1000 Вт, отоплителните панели са подходящи за отопление САМО на МНОГО ДОБРЕ ИЗОЛИРАНИ /според действащите в момента норми за изолация/ ПОМЕЩЕНИЯ.

      Частично решение за намаляване на топлинните загуби и увеличаване термостабилността на помещенията е използването на термобоя вместо латекс за тавана/стените и/или метализирани тапети.

      Всички цени са с ДДС!

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2015 SOLARMARKET.BG

    • Онлайн магазин от Exsitee