• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889128078
    • Инфрачервени радиатори-бели - Картини.

     Оригинално решение за отопление. Стилни и икономични, инфрачервените радиатори-картини не заемат място, а допълват интериора!

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 6090250

     Електрически инфрачервени радиатори - оригинално решение за отопление. Стилни и икономични, инфрачервените радиатори-картини InfraHEAT не заемат място, а допълват интериора!

     Електрически инфрачервени радиатори БЕЛИ - Картини.

     ПРИ ДВА ЗАКУПЕНИ ПАНЕЛА INFRA HEAT - ПОДАРЪК SMART ГРИВНА

     Дългият експлоатационен период, дизайнът, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж, правят излъчващия инфрачервени лъчи панел предпочитан отоплителен уред. ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!

      Картина, която топли! С нисък разход на електроенергия, здравословно отопление с инфрачервени вълни!

      Изберете сами каква да бъде вашата картина - любима семейна снимка, пейзаж, детска анимация, модерно изкуство...

       Можете да изберете изображението сами, да сложите семеен портрет, любима снимка или ние да Ви предложим варианти в зависимост от вкуса Ви!

      Излъчващият инфрачервени лъчи панел е една нова система за отопление, която позволява да спестявате енергия, като едновременно с това внася стил и комфорт във вашия дом или на работното място. Благодарение на инфрачервените лъчи се наслаждавате на един приятен и благотворен източник на топлина за вашето тяло, а иновационната технология намалява значително сметките за електроенергия. Инфрачервените вълни, за разлика от микровълните, са благотворни за човешкото тяло. Една от основните характеристики на отоплителните системи с инфрачервени лъчи е затоплянето на мебели и стени, елиминирането на влагата и осигуряването на комфорт за обитателите. Този вид отоплителна система, за разлика от конвенционалните отоплителни системи, не предизвиква циркулиране на прах във въздуха. Дългият експлоатационен период, дизайнът, липсата на поддръжка, ниският разход на електроенергия и лесният монтаж правят излъчващия инфрачервени лъчи панел предпочитан отоплителен уред.

     Гаранционен срок: 5 години

      Картината може да бъде изработена по дължината на панела или по вертикала.

     Време за изработка и доставка: до 3-4 ДЕНА след поръчката.

     Всички продукти са сертифицирани съгласно европейските изисквания СЕ и отговарят на най-стриктните норми в браншаTUV - Германия.

      

     Модел Размери Отоплителна
     мощност
     Отопляема
     площ

     Цена

     с ДДС

     InfraHEAT 300 XS   30 x 90 х 2.5 cm 300 W 6-8 м2 435 лв.
     InfraHEAT 350 S   60 X 60 X 2.5 см. 350 W 7-9 м2 509лв.
     InfraHEAT 600 M   60 x 90 х 2.5 cm  550 W  11-13м2 625 лв.
     InfraHEAT 800 L   60 X 120 X 2.5 см.  800 W  16-18м2 776лв.


     Заложените в таблиците мощности за отоплителните панели са сметнати при стандартна височина (2.20 - 2.30 м) и топлинни загуби 40-60 Вт/м2, т.е. - за жилищни помещения с поне 6-8 см стиропор от външна страна, изолиран под и таван за предотвратяване загубите на топлина в тези посоки и осигурено отопление в съседните по етаж помещения, за да няма "изтичане" на топлина и през междинните стени.


     При частично изолирани помещения, например 5 см стиропор от външна страна, качествена дограма, гипсокартон + вата на някоя от междинните стени или тавана, загубите на топлина са от порядъка на 70-90-110 Вт/м2 и тогава отоплителният панел трябва да е с по-голяма мощност, ако ще се ползва за основно отопление.


     Лъчистите отоплителни тела са по-икономични от конвекторните радиатори и климатиците с около 30 %. Спрямо "маслените" радиатори и "духалките" икономията е от порядъка на 50 %.


     Предвид малката си мощност - до 1000 Вт, отоплителните панели са подходящи за отопление САМО на МНОГО ДОБРЕ ИЗОЛИРАНИ /според действащите в момента норми за изолация/ ПОМЕЩЕНИЯ.


     Частично решение за намаляване на топлинните загуби и увеличаване термостабилността на помещенията е използването на термобоя вместо латекс за тавана/стените и/или метализирани тапети.

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2015 SOLARMARKET.BG

    • Онлайн магазин от Exsitee