• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889128078
    • КЛИМАТИЦИ KITANO ARARE

     KITANO Arare — DC-инверторни климатици от премиум-клас, които се отличават с висока енергийна ефективност (с 30 % са по-икономични от обикновените климатици) и осигуряват точно поддържане на зададената температура в помещението.

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: TAC-09CHSA/BQI

     KITANO Arare — DC-инверторни климатици от премиум-клас, които се отличават с висока енергийна ефективност (с 30 % са по-икономични от обикновените климатици) и осигуряват точно поддържане на зададената температура в помещението.

     Климатиците KITANO Arare са изработен в модерен дизайн. Цялата информация за работата на климатика се изобразява на екрана на стилния дисплей на вътрешния блок.

     За удобство на взискателните ползватели, моделите поддържат функциите «I feel», «Turbo», «Авторестарт» и др.;

     оборудват се с вграден йонизатор на въздуха и таймер за автоматично включване/изключване; комплектуват се с антибактериални филтри със сребърно покритие;

     а също така се отличават с крайно ниско ниво на шум при работа.

     МОДЕЛИ
     Отопляема площ/кв.м. Модел Цена с ДДС
     25 TAC-09CHSA/BQI 920
     35 TAC-12CHSA/BQI 952
     45 TAC-18CHSA/BQI  1335
     60 TAC-24CHSA/BQI  1742

     ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗ

     Гаранционният срок на климатиците KITANO е 3 години от дата на закупуване на оборудването. Производителят поема задълженията през гаранционния срок да осигури безплатно отстранявана на дефектите, възникнали по негова вино при спазване от потребителя на изискванията на инструкцията за експлоатация и условията на гаранцията.

     Гаранционният ремонт и сервизната поддръжка на придобитото от Вас оборудване се извършва от официален дилър на KITANO, осъществил неговата продажба и монтаж. Адресът и телефонът на официалния дилър са посочени в гаранционния талон. В случай на липса контакт с продавача, възползвайте се телефона „Гореща линия на KITANO»: 8-800-333-4733 (позвъняването в Русия е безплатно).

     УСЛОВИЯ НА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ГАРАНЦИЯ

     • 1. Гаранцията на оборудването е валидна само при наличие на оригинала на гаранционния талон, попълнен по надлежния начин, в който четливо и ясно са посочени: наименование на оборудването, номера на щрих-кодовете на изделието, наименование на Продавача, дата на продажбата, печат и подпис на Продавача, подпис на Купувача и т. н. При нарушаване на тези условия, а също така и в случай, когато данните, посочени в гаранционния талон са променени, изтрити или преписани, талонът се признава за невалиден.
     • 2. Гаранцията е валидна на територията на Република България, Руската федерация, Република Беларус и Република Украйна и се разпростира върху оборудването, придобито на територията на тези държави.
     • 3. Производителя не носи гаранционни задължения и не извършва гаранционен ремонт на изделието в следните случаи:
      • 3.1 Ако гаранционният талон липсва или не е изготвен по надлежния начин.
      • 3.2 Ако дефектът е предизвикан от промяна на конструкцията или схемата на изделието без предварителното писмено съгласие на Производителя или неговия дистрибутор.
      • 3.3 Ако продажбата, монтажът, регулирането, пускането в експлоатация, сервизната поддръжка или ремонт са се извършвали от неупълномощени лица, които не са официални дилъри на KITANO.
      • 3.4 Оборудването е излязло от строя по вина на Купувача или трети лица (механични повреди, некачествено или неизправно електрозахранването и т. н.).
      • 3.5 В случай на нарушаване на правилата и условията на експлоатация, изложени в инструкцията за експлоатация, а също така и на правилата за поддръжка и сервизно обслужване.
      • 3.6 В случай на попадане вътре в изделието на странични предмети, течности и агресивни вещества и т. н
      • 3.7 Ако дефектът е бил предизвикан от действието на непреодолими сили (пожар, наводнение, удар на гръмотевица и т. н.), злополуки, умишлени или невнимателни действия на потребителя или трети лица, а също така и по други причини, намиращи се извън контрола на Производителя.
     • 4. а осигуряването на продължителна безотказна работа на климатика KITANO се предвижда неговото задължително регламентирано сервизно обслужване (РСО) в съответствие със следния график:5. Производителят на климатици KITANO не носи отговорност за евентуалната вреда, пряко или косвено причинена от продукцията на KITANO, на хора, домашни животни, имущество в случай, ако това е станало в резултат от неспазването на правилата и условията за експлоатация, монтажа на изделието от неупълномощени лица, умишлени или невнимателни действия на потребителя или трети лица.
      • - първо РСО – не по-късно от 1 година от датата на закупуване на оборудването,
      • - второ и следващи РСО – не по-късно от 1 година от датата на извършване на предишното РСО.
      • При извършване на РСО при официален дилър на KITANO, в гаранционния талон се поставя съответната отметка. Ако оборудването не е минало регламентираното сервизно обслужване в посочения срок, гаранцията се анулира. Стойностна на РСО са определя от Продавача.
      • Почистването на филтрите може да се извършва самостоятелно, препоръчва се тази работи да се извършват ежемесечно.
      • Производителят на климатици KITANO не носи отговорност за евентуалната вреда, пряко или косвено причинена от продукцията на KITANO, на хора, домашни животни, имущество в случай, ако това е станало в резултат от неспазването на правилата и условията за експлоатация, монтажа на изделието от неупълномощени лица, умишлени или невнимателни действия на потребителя или трети лица.

      

     НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ!!!

     Училище за деца на семейства с ниски доходи в Хонконг беше обявена за „най-зеленото училище на Земята“от америкаския съвет по зеленото строителство. Гимназията Синг Ин показва, че екологичните принципи не са само за богатия елит – училището е „украсено“ със слънчеви панели, зелен покрив, вятърни турбини – и учи децата за важността на защитата на околната среда и живеенето по устойчив начин.

      

     Училището включва устойчивостта в своята образователна програма, като всяка година назначава 100 ученици за „еко-наблюдатели“, „еко-префекти“ и „еко-посланици“. Миналата година училището организира кампания „Зелено училище, зелено семейство“, която насърчаваше семействата от общността да прилагат стратегии за енергийна ефективност за намаляване на употребата на електричество.  Ученити са заобиколени от образци за зелен дизайн и екологично чисти инициативи, които показват важността на грижите за околната среда.

      

     Глобалната коалиция за зелени училища удостои Сиг Ин и Училището Waterbank в Лайкипия, Кения, с по 5000 долара, така че всяко от тях може да подсили зелените си практики или да започне нов еко-проект.

      

      

     Здравейте уважаеми клиенти,


     Тази седмица от 11. 11. до 18.11.2013 сме подбрали за вас много полезни соларни зарядни чанти  за всякакви мобилни устройства, фотоапарати, MP3, GPS и др.

     Те се ползват целогодишно, защото се зареждат от мрежата, от компютър или соларно. 

     Побързайте и грабнете своята зарядна чанта на най-изгодна цена. Тези удобни и полезни продукти са и един отличен подарък!

     ПОДРОБНОСТИ ЗА ТЯХ прочетете ТУК!

     С пожелание за здраве и много успехи: от екипа на Solarmarket.bg

     НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ!!!

     Вече не се налага родителите да идват в училище, защото те всеки ден получават текущи съобщения от "умна" чанта. Раницата им казва кога детето влиза и излиза от сградата, какво му е поведението, как се учи. Умната чанта е снабдена дори с паник бутон, който детето може да натисне при опасност, разказа създателят на пособието.

     Създателите й я наричат "умна". Тя тежи килограм и половина и съдържа всички знания, които са необходими на учениците в Саудитска Арабия. Чантата е направена от 32-годишният инженер Халид ал Джабал.

     Това не е поредната арабска приказка за вълшебни предмети. Създателят на необичайното пособие в почерпил вдъхновение от слънцето, което в неговата страна грее в изобилие.

     НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ!!!

     Екологични метро-влакове, в които няма водачи, не след дълго ще започнат да кръстосват европейските градове. Това ще стане възможно, след като ЕК оправда 15,2 милиона евро финансова помощ за две френски предприятия, които разработват високотехнологичното „метро на бъдещето“.

     Европейската комисия реши, че финансовата помощ, предоставена от Франция на корпорацията ALSTOM и R?gie Autonome de Transports Parisiens (RATP) – чрез съвместото им дъщерно дружество за развойна дейност METROLAB за реализацията на научните изследвания за проекта M?tro du Futur („Метро на бъдещето“) е в съответствие с правилата на ЕС за държавните помощи. Целта на проекта е да разработи четвърто поколение автоматизирана система за метро, т.е. такава, която е „напълно автоматична“ и без водачи на мотрисите. „Помощта е насочена към решаването на реална пазарна неефективност, без да води до неоправдано нарушаване на конкуренцията“

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2015 SOLARMARKET.BG

    • Онлайн магазин от Exsitee