• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889128078
    • Много мощен соларен прожектор - 400 lm- Duracell

     Ярък соларен прожектор със сензор за движение

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: SL002BDU

     Ярък соларен прожектор със сензор за движение

     С този ярък соларен прожектор може да осветите отлично вашия гараж, беседка, навес, градина и др. места. Закрепва се здраво на стената с включени в комплекта дюбели. Има подвижни връзки, за да се нагласи по най-удобен начин.

     Монокристалния соларен панел се свързва с прожектора чрез кабел 4,8м. Това дава възможност той да се постави на подходящо място. 

     Прожекторът съдържа 5 бр. акумулаторни батерии. Те трябва да се заредят максимало, преди първото включване за употреба на прожектора.

     Зареждане на батериите:

     Не превключвайте ключа на позиция OFF докато батериите не бъдат напълно заредени.

     Преди да използвате прожектора за първи път:

     След като инсталирате соларния панел, оставете ключа на позиция OFF и заредете батериите, като оставите соларния екран изложен директно на слънчевите лъчи в продължение на ТРИ ПЪЛНИ ДНИ.

     Превключете на позиция „1 минута“. Светлината ще се включи автоматично нощно време при отчитане на движение. Осветяването ще трае 60 секунди след последно уловеното движение.

     Забележка:  

     Преди да започне да отчита движение са необходими 30 секунди за загряване.  Превключете на позиция “ON” и прожекторът ще свети постоянно като аварийна лампа. При постоянно светене, птожекторът работи около 1 час пролет, есен и при облачност и около 2 часа през лятото.

     На обратната страна на сензора има 2 контролни бутона. Единият контролира сензора за движение, а другият – луксовете. 

     Бутон за контрол на сензора за движение:

     Използвайте този бутон за нагласяване степента на чувствителност. Степента на чувствителност определя какво трябва да е разстоянието до сензора на движение, за да бъде отчетено движение и прожекторът да светне. Ако е настроен на много ниска чувствителност, то прожекторът може изобщо да не светне. Ако е настроен на много висока чувствителност, то прожекторът може да отчита напразно и да изтощи батерията.

     Бутон за контрол на луксовете за светене:

     Използвайте този бутон, за да настройте колко тъмно да е навън, за да започне прожектораът работа. Ако нивото е настроено много ниско, светлината може да не се задейства при стъмняване, както сте искали.  Ако нивото е много високо, прожекторът може да светва дори докато е все още светло навън. Опитайте се да настроите позицията на бутона „Lux“ възможно най-ниско, като тествате докато не настроите прожектора на желаната от вас чувствителност.

     Защита: IP44

     Корпус: метален, черен в комбинация с черна пластмаса, устойчива на външни блияния. 

     Продължителност на светене: от 3 до 9 часа в зависимост от сезона и слънцегреенето през деня ( виж снимката в галерията)

     Размери: 4,9/5/28,1 см

     Производител: Duracell

     Гаранция на прожектора: 24 месеца ( гаранцията не включва батериите)

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2015 SOLARMARKET.BG

    • Онлайн магазин от Exsitee