• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889128078
    • Срокове и доставка

     Доставката на Вашата заявка се извършва от куриер, като разходите са за сметка на клиента. Вие ще получите избраните от Вас стоки до 3 работни дни, след като ги заплатите по избрания от Вас начин. Възможностите са две:
          - до посочен от Вас адрес за доставка
          - до поискване от офисите на куриера 

     Ако поръчаната от Вас стока не е в наличност, SOLARMARKET.BG писмено ще Ви уведоми за това и ще Ви посочи срока за доставката.

     Закупените от Вас продукти ще бъдат транспортирани професионално от избраната от Вас фирма. Цената на транспорта ще бъде изчислена автоматично при оформяне на поръчката в зависимост от посоченото от Вас място на доставка и теглото на стоките.

     Моля запазете касовата бележка, която ви е издадена от куриерската фирма Еконт ( Спиди), тъй като тя е официалния платежен документ ( според сключен договор между Solarmarket.bg и спедиторската фирма Еконт / Спиди).

     Внимание: Всички пратки са застраховани. За да важи застраховката, пратката трябва да бъде отворена пред куриера. В противен случай застраховката отпада. При наличие на дефект по пратката получен при транспорта, се съставя протокол в офиса на куриера при получаването на стоката.

     Solarmarket.bg не носи отговорност за пратки, които не са отворени пред куриера.

     За всички свои клиенти, които са избрали фирма "Еконт Експрес", SOLARMARKET.BG е осигурил 6% ОТСТЪПКА от стандартната цена на куриерската услуга.

     За всички свои клиенти, които са избрали фирма "Спиди", SOLARMARKET.BG е осигурил 20% ОТСТЪПКА от стандартната цена на куриерската услуга.

     За всички свои клиенти, които са избрали фирма "Рапидо", SOLARMARKET.BG е осигурил ОТСТЪПКА от стандартната цена на куриерската услуга. Клиентът може да посочи за вземане на поръчката всеки офис на "Спиди", тъй като фирма "Рапидо" оперира заедно с фирма "Спиди".

     Всички цени са в български лева с ДДС.

     Вие поемате задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
     Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

     Пратките се доставят всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. Ако не можете да приемете пратката на посочения от Вас адрес в рамките на тези часове, ще трябва да отидете до най-близкия офис на транспортната фирма и да я вземете от там.
     Ако Вие не бъдете намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и SOLARMARKET.BG се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
     Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

     Замяна на получена стока:
     Ако Вие установите след получаването на поръчката, че получената стока не отговаря на описанието или е дефектна, Вие имате право да върнете стоката на SOLARMARKET.BG за подмяна или да получи обратно сумата по поръчката си, като транспортните разходи са за сметка на SOLARMARKET.BG

     Отказване от поръчана стока:

     В съответствие със Закона за защита на потребителите Вие има право да се откажете от поръчката си в 7 дневен срок след получаване на стоката, като първоначално уведомите SOLARMARKET.BG писмено на електронната поща office@solarmarket.bg. В този случай транспортните разходи са за Ваша сметка. SOLARMARKET.BG ще Ви възстанови сумата, която сте заплатили за стоката в срок от 30 дни след нейното връщане в нашия офис, само в случай, че е запазена в отличен вид нейната цялост и функционалност, както и тези на опаковката й.

   • Newsletter
    • Copyright © 2015 SOLARMARKET.BG

    • Онлайн магазин от Exsitee