• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889128078
    • Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros

     УНИВЕРСАЛЕН безжичен Wi-Fi смарт контакт Broadlink Contros

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: Broadlink-SP3S-EU

     УНИВЕРСАЛЕН  безжичен Wi-Fi смарт контакт

     -5%
     Смарт Wi-Fi Контакт Broadlink Contros SP3S.

     Broadlink Contros SP3S безжичен Wi-Fi смарт контакт представлява Wi-Fi таймер, който Ви позволява да включвате и изключвате домашните си уреди през Android/iOS устройство (смартфон) по всяко време и отвсякъде.

     Уредът позволява дистанционен контрол на Вашите включени в него уреди от всяка точка на света и може да измерва консумираната от тях електроенергия и да изчислява съответния разход (монитор на потреблението –функция “електромер”). Достатъчно е да настроите смарт контакта към Вашия домашен Wi-Fi рутер, след което можете да го управлявате бързо и лесно отвсякъде през интернет от Вашия смартфон чрез специалното безплатно приложение.

     Уредът позволява настройка на 3 вида таймери с общо 25 таймер задачи, чрез които можете да управлявате с точност до 1 секунда какво да бъде включено или изключено във всеки един момент:

     – Таймер с обратно отброяване – съответният уред ще се включи/изключи след изтичането на определен период от време

     – Таймер по зададен график – можете да включвате и изключвате даден електроуред в определени часове от деня, по дни от седмицата, с точност до секунда

     – Периодичен/повтарящ се таймер – електроуредът може да се включва и изключва периодически на определени интервали, зададени от Вас за определени дни от седмицата, в различно време от денонощието. (Например можете да настроите инфрачервен отоплителен панел да работи по цикъл 15 мин. работи – 30 мин. почива в периода от 16:00 – 22:00 ч. и да работи по цикъл 30 мин. работи – 60 мин. почива в останалото време.)

     Уредът разполага също и с функция за произволно включване и изключване (симулира присъствието на човек вкъщи когато Ви няма).

     Уредът има и ръчен контрол, чрез който можете да влезете дистанционно в уреда и да включите/изключите съответния уред по Ваше желание.

     Уредът е съвместим с останалите смарт устройства на Broadlink и посредством IFTTT комуникация може да изпълнява функциите си в зависимост от регистрирането на дадено събитие.

     Характеристики:

     Размер: 81x50x93 мм.

     Тегло: 0.140 кг.

     Специални функции: Wi-Fi Контрол през Wi-Fi рутер, таймер с обратно броене, таймер по график, периодичен таймер, ръчен контрол, монитор на потреблението (функция “електромер”), история

     Режим на комуникация: Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz).

     Цвят: Бял.

     Работна температура: 0 - 50 °C.

     Допустима относителна влажност на въздуха: <=85%.

     Мощност: <=1.1W.

     Максимален товар: 16A.

     Напрежение: 220-240V, 50/60 Hz.

     Достъп: Отвсякъде през смартфон или друго Android/iOS устройство през интернет и локален Wi-Fi рутер.

     Срок на експлоатация: 50 000 цикъла включване/изключване, макс.

     Произход: Китай.

     Гаранция: 18 месеца.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2015 SOLARMARKET.BG

    • Онлайн магазин от Exsitee